Een nieuwe weg inslaan

Zoals (hopelijk) veel van jullie waarschijnlijk al weten, ben ik al een redelijk aantal jaar actief als (paarden)fotograaf. Telkens ben ik bezig mijzelf te verbeteren en te vernieuwen. Daar hoort natuurlijk bij dat ook ik moet meekomen en inspelen op de constant veranderende behoefte van de markt. Dat is soms moeilijk. Het vraagt om veel creativiteit en zelfreflectie.


Zelfreflectie is een mooi en soms pijnlijk proces, vooral als je daaruit tot de volgende conclusie komt: ik ben overbodig geworden in mijn eigen bedrijf.


Heftig, of niet?Het moest even bezinken, maar later bedacht ik mijzelf het grote voordeel hiervan: ik heb ineens weer zeeën van tijd, zonder dit bedrijfje. Ik kan eindelijk weer eens de dingen oppakken die ik nu vaak moet laten liggen door tijdgebrek: op de bank hangen en niets doen, de planten water geven, youtubefilmpjes bekijken van mensen die ik niet ken en die ergens een mening over hebben die mij niet interesseert, mijn ramen wassen, etc. Hell, misschien ontdek ik zelfs wel wat dat Netflix is, waar iedereen het over heeft. Who knows?!

Nu hoor ik jullie denken... Nikki, HOE? Waar heb je het over? We snappen het niet! Leg het ons uit!

Even voorstellen

Met de jaren heb ik ontzettend veel geleerd over fotografie, maar één ding specifiek: ik heb een MOEILIJK GOEDE camera. Het ding is echt ongelooflijk. Zelf heb ik na al die jaren werkelijk nog steeds géén idee wat ik doe, maar als ik dit fototoestel in mijn klauwen heb, hoef ik alleen maar op het knopje te drukken en VOILA. De resultaten zien jullie hier overal op mijn website en Facebookpagina. Als ik het kan, met zo'n goede camera, waarom jij dan niet zelf? Ontmoet de nieuwe medewerker van mijn bedrijf, die ervoor gaat zorgen dat jullie mij voortaan niet snel meer zullen aantreffen op allerlei stallen en plekken door het hele land. Maak in plaats daarvan kennis met:

 • Naam: Nikki's Camera
 • Geboortejaar: 2016
 • C.V. : • Echt Heel Veel Megapixels, en dat is natuurlijk direct een 100% garantie voor goede foto's!!1!
 • Maarliefst 5 frames per seconde,
  dus als je gewoon het knopje ingedrukt blijft houden, zit er altijd wel iets bij.
 • Ook echt best wel veel ervaring wat betreft het fotograferen van paarden.
 • Ondanks relatief jonge leeftijd al een mooi aantal publicaties,
  o.a. in verschillende paardenmagazines, van Penny tot Bit.
 • Meertalig, beheerst niet alleen Nederlands maar ook Engels, Pools, Roemeens, Frans en meer!Voordelen


Nog niet overtuigd? Het inhuren van Nikki's Camera biedt ook jou voordelen:

 • Je bent niet afhankelijk van de agenda van de fotograaf. Huur Nikki's Camera in, en fotografeer in jouw eigen tijd!
 • Doordat Nikki haar tijdsinvestering een stuk lager wordt wanneer zij zelf niet meer nodig is, bespaar je op het uurloon van een professionele fotograaf.
 • Locatie en land vormen ook niet langer een beperking- van Woensdrecht tot Washington, Nikki's Camera gaat overal op pad.
 • Geen reiskosten, alleen verzendkosten a 2x €6,95
 • In tegenstelling tot Nikki, hoeft Nikki's camera geen huur te betalen en heeft Nikki's Camera geen vaste lasten. Hierdoor kan het tarief een heel stuk omlaag. Tel uit je winst!


Boek nu een fotoshoot door Nikki's Camera!

Boek nu een fotoshoot door Nikki's Camera, en laat Nikki thuis.
Klik hier om een fotoshoot van een goede camera zonder fotograaf te boeken!

Niet steeds ervan overtuigd dat het alleen Nikki's Camera is die de foto's maakt? Gelukkig maar! Het is natuurlijk niet alleen Nikki's Camera die de foto's maakt. Als je een fotoshoot boekt, boek je een totaalplaatje: van voorbereidingen tot duidelijke instructies tijdens de fotoshoot, de jarenlange ervaring in het werken met paarden en schrijven met licht en professionele nabewerking.

Interesse in een unieke fotoshoot van jouw paard door Nikki mét haar camera? Klik hier voor het aanbod.